Det finns en uppsjö av reklampennor med tryck-möjligheter som du kan sålla bland när du vill skapa personliga pennor. Bläckpennor, stiftpennor, färgpennor eller blyertspennor – ja till och med markers går att få med eget tryck.

Att ha en egen favoritpenna är inte helt ovanligt trots att den stora massan använder och föredrar digital text framför handskriven text numera.

Reklampennor med logga till viktiga dokument

Viktiga dokument som avtal, intyg eller protokoll behöver än idag ofta signeras för hand. Se därför till att du har pennor redo för alla som ska skriva under dina handlingar. Reklampennor med egen logga kan vara i princip hur exklusiva som du vill. Att trycka din logga på olika pennor är nämligen en barnlek numera, likaså att beställa hem dem. Så se till att välja en reklampenna som passar din verksamhet.

Reklampennan med trycks vanligaste penna – bläckpennan

Bläckpennan måste nog vara den reklampenna med tryck som flest personer associerar med. Kulspetspennan finns i många olika varianter och kommer med många små funktioner: hur du klickar fram kulspetsen, som ligger skönt i handen i och med dess form etcetera.

Reklampenna med tryck i din marknadsföring

När du tänker på reklampenna med tryck är såklart en stor del av tanken att den ska gå- och användas till just reklam och marknadsföring. Ska du använda pennan för kundmässor, studentmässor, events eller till annan give-away så är högsta fokus när du väljer din reklampenna med logga att den ska vara hyfsat billig. Eftersom marknadsföring via mässor görs till en större massa så bör du se över den volym av reklampennor som du behöver till din reklamkampanj. Det är vanligt att gå ner lite i pris och kvalitet för reklampennor med tryck vars syfte är mer att spridas än att användas länge. Dock ska vi inte förringa den goda standard som även bläckpennor i den lägre prisklassen har.

Pennor som delas ut i reklamsyfte på mässor och events är ofta uppskattade. Är det någon som köper en penna själv år 2021? Vi har svårt att tro det, kanske är det nyblivna studenter som köper in pennor inför skolstart. Innan de inser att det går att samla på sig reklampennor med loggor som håller under hela studietiden. Dessa pennor får sedan fötter och hamnar på olika kontor, i handväskor, i bilen eller varför inte i hemmet. Det är alltså en ypperlig och långlivad insats att beställa reklampennor med tryck online. Det finns flera företag som erbjuder trycktjänster online, det är abra att välja och vraka!

Färgpennor och markers med tryck

Plocka fram lekfullheten och kreativiteten med färgpennor med eget tryck. Penn-kit eller färgpennor med eget tryck blir lätt en hit hos stora som små då det lockar fram såväl kreativitet som lekfullhet. Markers med tryck är en viktig penna att ha i pennstället, eller pennfodralet med tryck, då du aldrig vet när du behöver markera något superviktigt i ett dokument för att kunna återgå till just den raden snabbare än blixten. Pennkit med färgpennor eller ett pennfodral med tryck fyllt med färgglada pennor av olika slag är en riktigt bra give-away till studenter på olika mässor eller event. Eller så ger du dina anställda ett färgglatt pennkit med logga som de kan ta med hem till sina barn. Barn är ju sällan, på grund av lagar, mål för marknadsföring. Det är viktigt att ha i åtanke när du beställer in lekfulla profilpennor med tryck till anställdas småttingar. Du kan även beställa pennorna för att ha på kontoret. För visst tar dina anställda med sig sina barn till jobbet då och då? Vi vet alla hur tråkigt det är att måla med bläckpennor på ett tråkigt A4:papper. Se till att barnen underhålls med färgglada reklampennor med tryck så att dina medarbetare kan hinna färdigställa dokumentet de behöver, skriva ut dokument eller ta det där sista samtalet i lugn och ro innan de kan gå hem med barnen.